Menu

Georgiak Simmons

Stress snel verminderen

Ervaringen met Supplementen

Het is belangrijk om te zorgen voor je mentale en evenals lichamelijke gezondheid wanneer u stress probeert te beheersen. Het is niet altijd mogelijk om uit te rusten, een boek te lezen of een veertienjarige te wandelen. Hieronder staan ​​25 eenvoudige manieren om stress te verminderen. Er zijn veel manieren om stress te verlichten, waaronder het eten van chocolade en mediteren.

Adem

Het kan uw hartslag en bloeddruk verlagen door langzaam en diep adem te halen. Pranayama-ademhaling is een yogatechniek waarmee u door slechts één neusgat per keer kunt ademen. een keer. Het kan helpen bij angst. Pranayama-ademhaling is een yoga-oefening waarbij je maar door één neusgat tegelijk hoeft te ademen. Dit kan worden gebruikt om angst te verminderen. De techniek wordt verondersteld op dezelfde manier te werken als acupunctuur, waarbij de geest en de lichaam.

Luister naar de muziek

Het maakt niet uit wat het nummer is, soms lijkt het alsof de tekst van een favoriet deuntje in orde is. Een snelle remedie voor een slecht humeur is naar muziek luisteren, vooral als u zich in een openbare ruimte bevindt. Klassiek muziek kan bijzonder ontspannend zijn voor het slapengaan. Om te weten meer informatie ongeveer Ervaringen met Supplementen, je moet bezoek onze site.

Maak een korte wandeling

Maak een wandeling rond het blok als je je overweldigd voelt of moeite hebt met concentreren. Je krijgt de voordelen van tijd alleen, fysieke activiteit en een paar minuten om je gedachten te ordenen.

De zon is je vriend

Jij kan je opbeuren door naar buiten te gaan als het zonnig is. Fel licht kan een effectieve behandeling zijn voor mensen die aan een depressie lijden. Het kan mensen overigens ook goed opvrolijken.

Geef jezelf een handmassage

Als er geen professionele masseuse in zicht is, probeer dan een handmassage te maken voor onmiddellijke ontspanning die een bonzend hart kalmeert. Handen kunnen vaak erg strak zijn. Breng wat lotion aan en kneed de basis van de spier onder de duim om stress in de schouders, nek en hoofdhuid te verlichten. Breng wat lotion aan om spanning in je schouders, nek of hoofdhuid te verlichten. Gebruik lotion om de spieren te masseren onder je duim. Dit verlicht spanning in uw nek, schouders en hoofdhuid.

Achteruit tellen

Om je zorgen te kalmeren, tel je langzaam tot 10 en dan weer terug. Het is moeilijker om in paniek te raken over een aanstaande examen of sollicitatiegesprek als je bezig bent te onthouden welk getal vóór zeven komt.

Rekken

U kunt ontspannen na een stressvolle dag door op te staan ​​en een snelle stretch. U kunt een schouder roll-out of borst- openingsrek vanaf uw bureaustoel.

Wrijf met je voeten over een golfbal

U kunt uw voeten ontspannen door gewoon met uw tenen over een golfbal te wrijven.

Sluit je ogen

U kunt een pauze nemen van een hectisch huishouden of druk kantoor door simpelweg uw ogen neer te slaan. Het is een gemakkelijke manier om weer kalm en geconcentreerd te worden.

Gebruik een stressbal om verlichting te krijgen

Een stressbal kan worden gebruikt om je zenuwen te kalmeren wanneer je de behoefte voelt om je collega, kamergenoot te wurgen of chauffeur naast de deur. Het is draagbaar, gemakkelijk en niet-gewelddadig.

Probeer Progressieve Ontspanning

Gespannen? Probeer te ontspannen, laat dan los en knijp opnieuw. Om kalmte te bereiken, kunt u ontspannen door elke spier in één deel van uw lichaam geleidelijk aan te spannen. De methode (ook gebruikt door acteurs) is een geweldige manier om in slaap te vallen.

Wees alleen

Vijf minuten alleen zijn kan je helpen je hoofd leeg te maken en je gedachten te ordenen.

Georganiseerd worden

Uw stress kan worden verergerd door rommel. Het duurt maar een paar momenten om je bureau, tafel of waar je ook bent te ordenen. Je kunt alleen de dingen die je nodig hebt daar achterlaten.

Doe wat yoga

Je voeten moeten tegen de muur staan. Vipariti Kirani yogahouding houdt in dat je op je rug ligt en je benen tegen de muur laat rusten. Het is niet alleen geeft het lichaam een ​​stretch maar helpt ook om rust en gemoedsrust te creëren.

Eet wat chocolade

Een vierkant van donkere chocolade (of 1,4 ons) kan je zenuwen kalmeren. Donkere chocolade kan de niveaus van het stresshormoon cortisol reguleren en het metabolisme stabiliseren.

Mediteren

Meditatie kan al worden genoten voor slechts vijf minuten. Er zijn aanwijzingen dat slechts twee snelle perioden van stille meditatie per dag stress en depressie kunnen verlichten. Je kunt een rustige plek vinden in een rustige omgeving, ontspannen en je concentreren op je ademhaling. Dan zul je de angst voelen verdwijnen.

Breng tijd door met je huisdier

Je kunt lekker bij je huisdier liggen na een zware dag. Huisdieren kunnen het gevoel van eigenwaarde vergroten en zelfs de pijn van sociale afwijzing verlichten.

Kauwgom

Een kauwgom kan een snelle en eenvoudige manier zijn om van stress af te komen. Ongeacht de smaak, slechts een paar minuten kauwen kan angst verminderen en de cortisolspiegel verlagen.

Drink Groene Thee

L-Theanine, een chemische stof tegen woede, is te vinden in groene tee. Kook het water, giet het eruit en neem een ​​rustgevende slok.

Lach

Lachen is een van de gekkere manieren om stress te verslaan, maar er zit wetenschap achter. Een overdreven lachbui kan een boost geven bloedstroom en immuniteit. Een hilarische YouTube-video toont een hond die piano speelt. voor een snelle oppepper .

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.